Halkbanan

Tjänna,

Är så äckligt trött så det finns inte..
Idag tog jag ledigt från skolan och for till Härnösand för att köra Halkbanan. Har varit as nervös inför den i tre dagar. Sen efter jag gjort den insåg jag att det inte var något att vara nervös över.

Tvingade tillochmed hit Naib igår för att han skulle berätta vad man skulle göra där. Haha xD

Är på fett dåligt humör också, vet inte varför. Antar att det är för att jag är så trött. Känns som att mamma pappa och syrran har sagt mitt namn 350 gr sen jag kom hem, blir as förbannad. haha..

Eftersom att syrran håller på flytta hem så ska hennes soffa ner i mitt rum så måste städa undan och skit.. gör inte saken bättre..

I helgen blir det klassfest eller fira macke som fyller 18 idag. Men vet inte än.

Nu ska jag plocka undan sen sova... Go' natt!

Pues darling, puues!

jhjkhkj


dfsdfsdfsdf

Grattis macke! :)


fler bilder

Haaalå,

Jennie och bea var nyss här och fikade (: pratade lite om lördagen och så. haha.
Gun sprang också ut så vi var ut och försökte locka fram hon under bron sen efter ett tag fick jag lov att krypa under och hämta henne, fett snuskigt sen säger syrran att hon får vara ute -.-'..

Gick så segt att lägga upp bilder igår så lägger in några från lördagen nu också :)


gick lika segt -.-'

sfggsdgsf

sgdfhd
jerrab och miche

hbgjhgjhg

m-m-mm!

jhgjkhhkj

hghgjgj

gyghjj

gfgh

babben och benita

hghghj

fsdfsdf

savviie  och macke

trhth

hffhjghj
sipään


18 ååår

Hade en awesome kväll igår! Tack så mycket allihopa! ;D

Började med att jagjennie, bea, miche och mette skulle käka på olles. Hade bokat bord och allting. Sen då vi kom dit så beställde alla cola utom jennie som tog en öl. Sen hon som tog beställningarna ba, jag tar det ni ska äta då jag kommer med drickorna. Vi ba aa okej. sen då hon kommer tillbaka med drickorna så säger hon. Jag måste ta legg på er också, (mig, bea, mette och miche) vi ba vadåra? Hon ba ja om ni inte är 18 så får ni inte äta här. Vi ba men va? hon ba aa sånna är reglerna. ( är inte de efter kl 6 !? ) Sen vi ba aha så vi får inte käka här? Hon ba nä. Vi ba nähäpp, sen var vi påväg att dra.  Då säger satkärringen: Men vi vill att ni betalar för drickan ni har beställt. vi ba va i helvete!? vi ba amen får vi dricka upp den då. Hon ba: ne inte ni. Men du som är 18 får sitta kvar. (jennie) vi ba, ska vi betala för en dricka som vi inte får dricka upp? hon ba aa..  sen säger bea: VA!? jag ska inte betala för någon fucking jävla dricka!? hon ba joo, och blablabla.

Iaf så drog vi till China Tower istället och käkade. Efter de drog vi hem till mig och började dricka. Senare på kvällen kom det massa folk och festade som fän.

gfghfhgfgh

vhvhghgj

hgjhghj

fgsgsgf

hghgjhgj
Mina flickor sjöng för mig!

hghghgj
jag och sammiie

hghgbhnb
babben och sammiie

ghghjghj
kenneth, sammiie och macke

jbhbnm

hbjhkjhk

hjhjhjk

nbmnb

taaack älsklingar! <3


jerrab

Tjänna,

Jerrab for nyss hem. Slutade jobbet 2 idag, fett skönt. Fick med mig chips, ostkrokar och cola hem (: hehe.
Efter det drog jag mamma och pappa till banken och skulle fixa något fast de gick tydligen inte x).. fett onödigt. Påvägen hem plockade vi upp jerra som var i stan för hon skulle hjälpa mig att baka tills söndagen.
Fast vi bakade typ 2 saker av 5 typ sen gick vi ner och såg på disney filmer (H) heheh. Mamma och mormor fick ta över vårat jobb ;) haha,
Seeen drog vi hem till mig och städade och pratade gamla minnen ;) höhö.

Skulle göra gelenaglar också men de sket sig ju direkt. Efter jag limmat på naglarna på ena handen och ska försöka få upp korken till gelen så ha den typ stelnat. Gick inte att bryta upp.. Får be syrran ta med lite då hon kommer i morgon.

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt i morgon och städa bort de sista sen fixa mig och dra till olles och käka med mina älsklingar (: <3 Sen festa som faaaaan!

Pues darling, puues!

hfhgdfhfd


hemma idag igen

Är hemma idag igen, ringde magnus (butiks chefen) men han svarade inte. Känns fett dåligt. Ska iaf försöka pallra mig dit i morgon.

Igår städade jag bara tvrummet sen orkade jag inge mer xD haha.
Det är fett tråkigt att vara hemma då alla andra är i skolan eller jobbar.. har ingenting att göra.. får väl dra på någon film eller något.

Pues darling, puues!

gfhjkhkj


mensvärk till 1000

Hallå,

Min mensvärk dödar mig på riktigt!

Vaknade 750 gr i natt av att värme dynan hade stängts av. låg där och hade satans jävla snopp ont, hede på värmedynan igen, fick vänta i typ 5 min så den skulle bli varm. Sen kunde jag sova en timme till tills den stängdes av igen. usch vad jag hatar mensvärk.. Lycko dom som inte har de..

Måste ju börja stor städa huset idag också, ska damm torka varenda litet hörn. Ska ta en riskudde och he på magen/ryggen och sen bandage runt så dom håller sig uppe sen är det bara att sätta igång ;) haha.

btw. någon som har något bra tips som man kan göra då man har mensvärk?

Jag brukar som sagt oftast ligga på en
värmedyna eller riskudde,
Duscha i varmt vatten,
käka p-piller (haha)
eller träna.

Pues darling, puues!

jhjhk


ägg och kaviar

Har blivit fett dålig på att uppdatera har jag märkt.. ska bli bättring på de. men mitt liv är inte så roligt som sagt;).

Skjutsade precis hem syrran, och hon lämnade gun hemma -.-' hon är så söt men hon kan vara så jävla dryg ibland x'D haha. Har precis tryckt i mig 5 ägg med kaviar, inge ont i magen jag har nu då..

Ska försöka göra en party spellista som vi kan ha på lördag. Någon som har någon/några bra fest låtar (: ?

Pues darling, puues!

fyeryetyerye
då jag fyllde 17


present

Hallå,

Slutade 4 idag som vanligt. Fick stå i förbutiken och ta betalt och sånt dära. Feeett mycke grejer man ska hålla reda på. Trodde de skulle vara skit enkelt men nejdu. fick mensvärk under dagen så jag dog typ 234567 gr. fyfan.. Men tvingade mig själv att vara kvar hela dagen ändå xD haha.

Kerstin kom precis hit med en present till miiig (: Fyller ju egentligen år på söndag men jag öppnade den ändå :)
Det var typ drink glas :) Tack så mycket! (: (:

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sitta här och nörda, se big brother och sen sova:)

Pues darling, puues!

dfsdfsdgsdg


cp internet

Hallå,

Vaknade typ 9 i morse eftersom jag somnade fett tidigt igår. Var bakis hela dagen.

I fredags drog jag till Mette med Lisa och Hella, senare kom Miche och Maria. Fille fick komma och hämta mig runt 1 tror jag det var xD haha, lika bra det.

Igår kom jonas (min morbror) och hämtade mig så vi for och hälsade på Petta (min andra morbror). Sen var jag bara hemma och såg på filmsyrran kom hem från jobbet. Vi såg någon tecknad film som hon hade lånat från jobbet. Den sög så somnade mitt under filmen.

I dag ska jag bara chilla med chips eller något framför TVn. Söndag = bästa tv dagen.

Blir jobb hela den här veckan som kommer sen feeeeeest som fan till helgen eftersom jag fyller 18 (h).

Har blivit något fel med vårat internet så jag får sitta med någon internet sladd nu ? Loggas ut hela tiden. as irriterande..

Tror jag ska ut på en promenad nu eftersom det är så fint väder ;) haha.

Pues darling, puues!

jhgjhgiuhj


TA NER VÄSKORNA FÖR I HELVETE!

Vad vill bussjäveln med att alltid missa där jag ska av? är fett arg nu, tror dom jag orkar upp för den feta långa backen upp till mig eller? ne då får dom fan köra runt igen..

SEN... Vad i helvete vill alla jävla snorungar med att tro att deras jävla handväskor är värda att ha en egen jävla stol då hela  bussen är snorfull ? Hade dom tänkt att vi andra människor ska stå eller ? NÄ!? Vågar ni inte sitta med någon som ni inte känner så ta den mobbade platsen längst fram breve chaffören förfan!

Har fan lust att sparka ner deras jävla handväska på golvet så allt far ut så dom får vingla runt där och leta sakerna och skämmas! USCHUSCH UUUUUUUUUSCH!

Åh vad jag stör mig på sånt..

HEJDÅ nu ska jag käka och sen dra till Petta som fyller år!

hgjhfgyughjkhgjhk


APU

Hallå,

Kom precis hem från mormor och morfar. Jocke skulle dit och välja något gosedjur som han skulle ta med sig till skolan i morgon.

Minns en liten kyckling som kunde pipa. Kunde inte låta bli att ta hem den :') hahah, så söt!
Första dagen på APU platsen idag, gick faktiskt ganska bra. Går dock vilse lite då och då, jävla laburint där bakom. Dagen gick snabbt till skillnad från Cubus. Dessutom jobbar jag 2 timmar mer där jag är nu.

Haha, får ju ha sånna där jobb kläder. Och jag fick den minsta storleken och dom var fett förstora ändå xD aja.

Just nu väntar jag på att BB ska börja. Ska tvätta också kom jag på. Har inga kläder rena.. booring.

Pues darling, puues!

hgjhghghj




skip-bo

TJÄÄÄ,

Försöker hålla jennie vaken hela natten, klockan bara flög iväg till 5 sen tog vi en skip-bo match så klockan blev 6 sen kändes det inte värt att sova tyckte jag eftersom jag har APU kvantum i morgon (måndag). så om jag skulle sova nu skulle jag aldrig komma upp..

Ikväll har vi bara spelat skip-bo, vatten poker och så.. fett kul :)  Sen lagade vi en sen middag med kyckling och potatis gratäng. m-m-mm!

Nu verkar jennie på G igen och vill spela skip-bo ;) haha, ni ska veta vilka humör svängningar hon har, inte å leke med!

nee.. nu ska jag spela.

Pues darling, puues!






sdgfgdgdfg

hgjghygyug
bild från midsommar 2010


hos jerrab

Tjööööö,

Kom nyss till jerrab. Ska snart laga mat tror jag är dock fortfarande mätt från då jag käkade hos farmor och farfar, jävlar vad gott det var. Potatisgratäng och oxfilé tror jag det var. m-m-mmm!

Just nu sitter vi och kollar på melodifestivalen, fast hon har sprungit iväg någonstans, vet ej vart hon tog vägen..
Snart kommer michelle hit också :) lika bra

Pues darling, puues!

dsfdfs
swingfly vinner leeeeett!


middag

Hallå,

Ligger fortfarande i sängen.
Klockan 4 ska jag till farmor och farfar och käka middag :) Senare ska jag till jennie som inte mår så bra idag tror jag;) Vi ska laga kyckling och någonting ;o kom ej i håg vad det var sen ska jag sova hos henne tror jag:)

Ne, nu måste jag göra mig klar.

Pues darling, puues!

jhbjkhkjhk


baaaz

Tjulalu,

Var ju på massage och floating i morse, var riktigt nice. Dock var 45 mins floating lite för länge tycker jag. Var irriterande för det var typ något som var sönder så de pep typ hela tiden. As irriterande. Men annars vaar det nice ;)

Efter de följde jag med syrran och Tres till resecentret för dom skulle göra något sen drog jag till angelica och har varit här sen dess..

Philip kom och höll mig sällskap ett tag men han drog för ett tag sedan för Gun förgiftade han typ ;D haha.. Var fett länge sen jag träffade fille, han flyttade ju till kramfors och bodde där ett tag. Var kul att träffa han igen :)

Sitter och väntar på syrran som skulle komma hem runt 1 för vi ska sova i huset i natt... men inte fresen har hon kommit hem än och hon svarar inte på mobilen. Och hon säger att jag är dålig på att hålla tider? -.-' Ska skälla på henne då hon kommer...

Pues darling, puues!

jghjgjhghjyj

lill philip


massage

Tjulaluu,

Sovde hos jennie i natt. Vi såg på trassel och den var jävligt bra faktiskt, pratade om allt och ingenting och spelade skip-bo. hehe, Nu klockan ett ska jag och syrran på någon massage grej. Ska bli fett skönt.

Ne jag måste göra mig klar nu så jag inte missar bussen ;) haha,

Pues darling, puues!

ghjgjhjgj

hghjgjhj


@ jerras place

tjuuu,

Sitter hemma hos jerrab nu och har precis käkat kvällsgott med pulla. As gött!
Igår var jag hos Michelle med ewe och ida, vi hade våran egen röda mattan i hennes lägenhet. Alla som var under 18 år fick komma (H) hahaha

Har legat död i sängen hela dagen.. fett ont i huvet. Nu ska jag och jennie se anagina show tror jag sen försöka leta fram big brother kanalen, om dom ens har den.. blir ledsen annars.. haha,

pues darling, puues!

asdasfdfsfsd

ewefefw


Brux

Hallå,

Kom hem för typ en timme sen. Drog ju till körskolan i morse och satt där till typ 5 -.-' as drygt. Sen drog jag och Sipan hem till han och spelade fifa eller vad det heter och käkade, as gött ;D Efter det gick vi ner till Brux och tränade. Har redan träningsvärk. Fattar inte dom som tränar sådär det är inte kul det är bara jobbigt..
Jag måste vara den klenaste i världen, orkade knappt 4 kg.. sprang as fort i 2 min också sen höll jag på och bena vek sig typ.. inte okej.

Missade ju big brother, blev fett ledsen då jag märkte det. Ska kolla på internet nu om det går sen ska jag sooova:)

Pues darling, puues! 

hjhjkhiukj


Körskolan

Sipan ringde och väckte mig runt halv 10 tror jag. Så vi ska dra till körskolan nu och nöta teorin xD haha, blev klar fett tidigt så jag ej ska behöva stressa till bussen som vanligt. MEN DÅ... går inte bussjäveln -.-' usch vad arg jag blev.
aja, får väl ta och käka något medans jag väntar på halv bussen ;)

Och mamma, ring mig om du ser de här xD haha..

Pues darling, puues!

xcfadsfsd


solat

Hallå,

Vaknade fett tidigt idag, känns skönt. Har varit och solat nu för jag kände mig äckligt blek... Efter det drog jag till Ewes (jennies syster) nya lägenhet som var feeett mysig, skulle lätt vilja bo där ;D 
Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Bigbrother ska börja.

Pues darling, puues!

jhhkjhkjhkhhk


12e bilden

En bild på din vardag.

hhghggjgjhgj


ahapp

Tjä,

I fredags drog jag, miche, lisa och bea till mette och drack. Spelade öl spelet och hade massa regler med. bla. att man inte fick säga namn, du eller peka. haha, ni kan ju tänka er hur många klunkar vi fick x) mette kom upp i 36 tror jag det var;) haha. Sen spelade vi twister och sjöng singstar, hade riktigt kul faktiskt.

I lördags så var jag bara hemma och såg på melodifestivalen och spelade spel med jocke.
Sen idag har jag inte gjort ett piss xD Ska nog bara se på film med bunitta. Vi funderar på att dra till umeå och käka cheeseburgare xD haha.

gyghgh

Benita

fgfgfhbg
Michelle

tgrthdrff
Merethe

hjhkjhjkj

Lisa


skolan

Tjännare,

Sitter på Webdesignen nu. Håller på göra en hemsida om michael jackson. haha, kom inte på nåt bättre..
Hade sovmorgon i morse sen runt 11 drog vi ner till GinaTricot och intevjuade dom eller vad man ska kalla det. Sen runt 1 drog vi till Kvantum och intevjuade dom. typ 1000 frågor kändes det som..

Slutar halv 4 dag.. bajs på de.

Såg på ensam hemma igår kväll, as länge sen jag såg den, fett bra är den ;D haha. Kom också å tänka på en film som jag och syrran alltid hyrde då vi följde med mama och papa då vi skulle gyra VHS haha. Kom ej ihåg vad den hette men de va ett spöke som hette Casper och sen va de typ nå häxor om jag i nte minns fel :D Bad syrran ladda hem den igår så jag hoppas att hon har gjort de ;) hehe,

Ne nu ska jag jobba med hemsidan ;D haha.

Pues darling, puues!

gfjfgjhjg

hgfhfghfg


11e bilden

En person du kan berätta allt för.

dsgsdgsdf
jerrab


boooring

Hallå,

Sitter på golvet i tv rummet och har as tråkigt och as ont i röven..
Finns inget att göra.. boooring.
Efter skolan drog jag till körskolan i typ 20 min, sen drog jag ner till stan och köpte en jacka eller vad det är för något för 300 kr, är pank nu. Vet dock inte om jag ska lämna tillbaka den eller köpa en mindre storlek. Skit snygg var den iaf. Och sen till UH och satt och snackade med Bea, miche, mette, lisa och jennifer.

I morgon ska jag och bea på ''möte'' med två olika företag, känns ganska jobbigt... Slutar halv  4 gör vi också.. guuuudis.

Ne nu ska jag hitta på något så tiden går snabbare tills Big brother börjar.

Pues darling, puues!

hghgjhgyu


fett trött

Tjulaluu,

Kom precis hem från att vare och hämtat syrrans löshår i domsjö. Och kl 7 ska jag nog följa med henne då hon ska fotas.
Lill Gun ligger och sover i mitt knä just nu, första gången hon är lugn och ligger stilla, haha xD

Är fett trött vill ba gå och sova, men då kommer jag inte kunna somna i kväll.. sket sig  ju direkt..

nähä, nu vaknade Gun till liv och gav mig en smocka..

Ne nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. tv kanske..

Pues darling, puues!

gygghgyjhgj
m-m-mm!


ont i magen

Haaaaaaala,

Sitter i datasalen och väntar på lektion. Matte lyssna på någon jävla skit låt så  mitt huve håll på dö.
Har skit ont i magen också.. Funderar på att dra hem..

Nu ska jag gå ner och köpa en macka... fett hungrig..





fgdfgdfgdfg
Idag fyller babbeeeen 18 ååår (:
Grattis :) <3


RSS 2.0