B och M kom hem daaaaaaaaaaaaaa!

Tjänna,

Igår kom Babben, Fille och Ken1 på besök mitt i städningen så blev aldrig klar, får väl fortsätta idag (:
Har precis plockat ut allt ur resväskan, bara att tvätta allt och börja packa snart igen eftersom jag far tillbaka om 2-3 veckor ;)

Idag komma mina beeeebisar hem från Yran, hann aldrig träffa dom innan dom for.. Saknar dom som fan. Ska ringa bunitta snart och kolla då hon är hemma så ska jag springa ner och pussa på na' :):):)

Nuu ska jag fortsätta med tvätten xD

Pues darling, puues!


Hemmaaa

Helluu,

Kom hem från Alanya igår halv 5 på morgonen typ. Fyfan va dryg resan hem var. Resan dit var jag så nervös så jag höll på kräkas. Jag har aldrig flygit och jennie hade bara flygit då hon var liten så hon minns ju inte så mycket. Då vi var i istanbul påväg dit fattade vi inte ett piss, sen kom det 2 killar och trängde sig fram till oss och frågade vart vi skulle och dom skulle också till Antalya. Så då frågade jag om vi kunde haka på dom eftersom vi inte fattade något. Självklart sa dom.

Fem min senare hörde vi i högtalarna att vårat flyg snart skulle gå så vi börja springa som fan, och kom fram till bussen i sista sekund. Hade inte vi hittat dom så hade vi missat flyget helt klart!

Då vi kom fram kom Syrran, tres och dennis och hämtade oss, vi började dricka i bilen och sen festade vi hela natten ;)

Usch vad varmt det var där! höll fan på dö, seriöst. Berättar mer om alanya senare, just nu ska jag städa klart mitt rum :)

Btw, fick låna syrrans kamera, menee.. tro ni inte jag slarvade bort den? yeeey! sket sig ju direkt. men som tur var la vi in några bilder på syrrans dator innan så ska be hon skicka dom då hon är inne :)

Pues darling, puues!



jag och syrran parta loss i takluckan ;) haha,

Svettig freeesh chej


Jag hatar clowner, eller maskar överhuvetaget..
sen är syrran så fittig att hon springer och lånar den där masken av någon random
och säger ''kolla nu ska skrämma syrran'' Sen knackar hon på min axel
och jag börja lipa som fan. Kul tjej..


bajs

Heeello,

Sitter hemma hos syrran och tres nu och dricker litee, sovde här idag igen. Gick ner och solade och har brännt mig som fan nu.. men får väl skylla mig själv eftersom jag inte hade någon solskydds grej xD.. Märkte också att jag har ett fett blåmärke på röven, jag kom inte ihåg att jag har ramlat nåt? äh lika bra ;)

Nu ska jag börja sminka mig, såg att klockan börjar bli mycke.

Pues darling, puues!


Alanyaa


går fett segt att lägga in bilder så ni får bara en.

Nu är jag hos syrran och tres, vi ska hjälpa dom med att
 få folk till hollywood ikväll, och sen ska vi supa skallen av oss ;)
 
Pues darling, puues!


Arlanda!

Haaaaalå,

Sitter på arlanda nu med jerra, tres och syrran sprang och pissa eller nåt. FETT STORT! fattar ingenting ;o..
vi kommer hamna i kina helt klart.

Nu ska vi sitta här i 9 jävla timmar, känns underbart, not.. Ska gå upp till olles eller va de är förla och ta en bira då dom öppnar ;) Så cool är vi!

Pues darling, puues!



nyvakna söta chejer!


BENITA JAG HOPPAS FAN DU HAR UPPDATERAT BLOGGEN ANNARS JÄVLAR!!!!
PUSS på dig!♥

DRAR TILL ALANYAAAA

Hello,
Är snart klar med packningen, har bara några småsaker kvar ;)
22.10 går bussen till stockholm så vi ska dra till max och käka innan ;) heheh. Min älskling bunitta sitter brevid mig, kommer sakna henne som fän.. Hon ska följa med oss till bussen och ta farväl, heheh. Och då vi kommer hem äre fest som faaan för då fyller benita och mette 18 :)
Nu ska jag packa de sista sen drar jag ;)
hööörs!

Pues darling, puues!



hohohohohohohohoohhoohohohoo

Hellu,

kom hem från mette för ett tag sedan, sa hejdå och sååå :) Spelade skip-bo som vanligt (börja bli pinsamt att skriva ut det nu för tiden..) Kollade på när benita rensade hennes garderob som hon inte har gjort sen hon flyttade dit.

Lagade lite mat till mina små bebisar också, strips och nå kött ;) haha. Mette stackarn har inte käkat riktig mat på två veckor xD

Lånade lite kläder av mette och benita eftersom jag inte har nå egna.. haha skoja, men har inga ''utomlandskläder'' (?) heheheh,

Tidigare idag var jag till stan med syrran, köpte lite saker till resan, sen kom jag hem och direkt följde jag med jerra till stan igen xD

Nu ska jag försöka packa klart allt.. går inte så bra, ser på Lejonkungen istället;) hahah,

Pues darling, puues!


packar

Haaalå,

Sitter och packar väskan inför Turkiiiiet, far på onsdag natt tror jag. Har dock inte bokat bussen till stockholm, måste göra de idag eller i morgon.

Har varit och jobbat lite hos Petta idag också. Mitt sommarjobb (H) haha. 

Ne, nu ska jag fortsätta ;)

Pues darling, puues!


söt tjej




Sundsvall

Hallå,

Var ju i Sundsvall igår och shoppade loss på Birsta. Köpte kläder och skit för 800 spänn :| är pank nu!

Sen i två timmar försökte vi hitta Filles lägga eller en parkeringsplats, fattade fan ingenting av vart man fick köra där.. Tillslut blev vi så less på att leta så vi gick och hämtade en karta på något hotell och la upp den på huven som värsta turisterna.. haha.

Hittade Filles lägga och chillade där lite grannaa, sen gick vi ner mot stan och benita och jessica gick in medans jag jerra och mette tomtade runt. Käkade  4 cheeseburgare och 4 hotwings feeett gött!



haha





Gullvik/Volleyboll

Hello,

Idag följde jag med Jennie och hennes syster  till gullvik. Chillade fett där, alla tre somnade. As nice.

Sen bestämmde jag och jennie att vi skulle på den där saken som är i stan, så vi for hem och jag stressade som fan, håret hann inte ens torka. sen då jag ringt henne typ 750 gr så tar jag bilen upp för å kolla vafan hon håller på med, vad tror ni jag ser? En svettig tjej som ligger och snarkar i soffan.. inge jävlakuksatanshorbajs less jag blev då da? Vare bara att fara hem och tvätta av sig allt smink och dö.. Nemen dåååå, i sista sekund svarade mette så jag drog och spelade volleyboll med massa på villa, sen drog vi till hamnen och benita badade, helt  galen..

I morgon drar jag, bea, jerra, mette och jessica till Sundsvall och shoppar loss, sen går vi väl till Gatufesten och chillar stenhårt där utanför ;) hahah..

ne, nu ska jag se på en film sen sooova!

Pues darling, puues!

fdgfgdfgd


Sug snorre

Hallå,

Kom precis hem, drog till Harrys med Syrran, Sofie och Tusse. Var fett tråkigt typ 10 pers där. Men dom verkade ha trevligt iallafall :)  Efter det drog vi till max och käkade.

Ne, nu ska jag upp och trycka i mig all jävla fet mat jag har.. börjar se ut som ett skelett förfan..

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS..


hohoho

Hola amigos,

ANGELICA ÄR HEMMMMAAA!

Igår hämtade jag tres och angelica kl 00.00resecentret. Skjutsade hem Tres och sen sprang angelica in bakvägen. Hon sovde nere i mitt rum så inte mamma och pappa skulle se henne.

Sen då mamma kom hem satt syrran nere i mitt rum och jag uppe i mammas rum och snackade över skype. Sen bad jag mamma att prata med syrran och då hon gjorde de sprang jag ner och satte mig i webben breve angelica, sen mamma ba, men? hur gör ni de där? vi ba eeeh 8-) ? sen sprang angelica upp och förns då fattade mamma att hon var hemma xD

Sen for vi och överraskade Pappa på jobbet, och senare till Sofie.

Seeen till mormor och morfar, och angelica har köpt en Onepiece eller hur det stavas, så hon hade drage upp den hela vägen över huvet och stog och dansade framför mormor och morfar, sen mormor ba, hahah skulle kunna tro att de där är angelica men de äre ju inte. sen drog angelica ner dragkedjan och mormor stog bara och gapade xD hahah, as kul.

Neee, nu ska jag ta en powernap.

(inlägget skulle upp tidigare idag..)

Pues darling, puues!


barnvakt

cp råka ta bort allt.. får damp så nu skriv jag ba vad jag har gjort igår..,
dsgfsfghfhjgfdsfg



Igår var jag barnvakt åt jocke. Vaknade av att han kom in och väckte mig. Tänkte göra en fin trolldeg som han kunde leka med men de ville han inte då den blev klar.. förstår jag med.. typ mjölklumpar i..

Sen skrev jennie till mig på FB och frågade om jag var vaken, aa skrev jag. sen loggade hon ut? va tomtar hon i då? skulle hon inte säga något? tänkte jaaaag.. Senare såg jag hennes bil komma på vägen också tutade hon. Då tänkte jag ba va? har hon glömt något som hon vill att jag springer ut med eller? sen var jag påväg ut, dåå såg jag att hon var själv i biiilen ;D;D;D alltså har hon tagit körkortet:) yeeey, Grattis till dig älskling!

ser mysig ut va?










RSS 2.0