fail

Haalå,

Kom precis hem från farmor och farfar, dock är farfar i umeå och opererar sig <3 Har kört rätt mycke bil idag (H), prövade att starta i en as brant backe och de gick as bra, heheheh (H) Jag äger!

Gjorde nåt sånt där test på körskolan idag, hahah, faila ju totalt. Hade 25 fel (H) Tror man får ha max 4 fel :D haha, de här går ju prima!..

Sen drog jag och letade sommarjobb, och ofta man behöver ett CV för att söka ett ynka sommarjobb ;o..  aja.. Måste väl göra massa CVn och dela ut dåååeee...

Har prov i morgon så ska fortsätta plugga på de snart.  Och kl 9 blir det Spårlöst (:

Pues darling, puues!

jghkjlök
bajs


chill

Haalå,

Igår efter jag var hos min kusin så drog jag till Mette, sen direkt när jag kom dit skulle vi fara och hämta Bunitta och dra till kvantum för att köpa nå gött. Dock hade inte jag nå pengar så mette köpte en dricka och marabou till mig (: <3

Vi skulle se på film, men vi blev så otaggad på de så vi satt och spelade monopol i 6 timmar! Självklart så vann ju jag ;) haha, sen drog jag och Bea till max  för att få skjuss hem av Gurra, och påvägen till max så såg vi Pedro (beas katt som varit borta i 4 månader).

Ikväll vet jag inte vad som händer. Sugen på att bara åka bil. men ja, vi ser väl vad som händer. Kanske stannar hemma och läser lite i körkortsboksbajssaken ;D haha. Börjar närma sig nu.

aja,

Pues darling, puues!

fghjkjhfdjf

Har verkligen inga bilder..


Svar

vad fick man göra på praktiken på Cubus? :) Kommer ihåg att du hade praktik där, och jag ska ha det snart så tänkte bara i det stora hela vad man får göra :)

Haha jaduu.... jag fiiick... galga.. larma... städa... vika... packa upp varor, nåt mer? jo, gå ut med sopern xD haha, tycker att dagarna blev väldigt långa eftersom jag gjorde samma sak i två veckor. Fattar inte varför man inte får lära sig kassan och sånt ? Fett dåligt.. tycker man iaf ska få prova på att göra allt x)


Ta tag i körkortet

Hade utvecklingssamtal idag.. Senare gick jag ner till Bårmans och skrev in mig där. Tog då en jävla tid att få de gjort ;D men nu ska jag ta tag i de här och försöka ta körkortet runt min födelsedag, heheheheh.

Snart ska jag till min kusin Hanna som fyller 15 idag ;) och senare ikväll ska jag nog till mettsan och bara chilla och kolla på nån film (:

pues darling, puues!


jhnkjlklfsgfdfsdf
Saknar min vän jerrab (:
träffade hon för någon dag sen men endå :') <3



Svar

Haalå,

Var i stan ett tag efter skolan med syrran och sofie för att försöka laga en mobil, men de gick tydligen inte.. Sket sig ju direkt. Har Handels prov i morgon så måste plugga på de senare.

Tänkte köra lite Zumbaaaaa eller vafresen de heter med syrran strax (H) hehe.

Höörs!

Pues darling, puues!



Kan du inte lägga upp din spotify lista?:D snälla! :)

Jag har typ ingen lista, eller någon sova lista typ xD haha, men jag kan göra en senare och lägga upp (:

sfdfsfs


Färgning på G

Tjännare

Sitter hemma hos Tusse (syrrans kompis) nu, har precis färgat syrrans hår. Komma se förjävligt ut, komma vara massa röda slingor i typ xD hehehe, Sofie färgar Tusses hår just nu.

Ne nu ska jag sno lite mat av tres, fett hungrig (H)

Höörs!

Pues darling, puues!

jhkhjhkh
säääääxie


höhöhöhö

Igår var ju Jennie här. Vi kollade på boende i alanya som sagt. Hittade ganska billiga  och niceiga ;D haha. Blir nog till att boka snart :) Kommer bli as nice.

Sitter och ser på tv med rispåse, har fett ont i magen. Ska nog inte till skolan idag. Men måste dit en snabbis då mamma har slutat jobbet för att hämta Småföretagande som vi har prov i i morgon. Hatar det ämnet, fattar inte ett piss.. Bara massa jävla siffror. Inte kul x)

Ska försöka att inte somna så jag kan somna i kväll.

Ska börja göra lite läxer nu som jag ligger efter i, har endå inget bättre för mig (:

Pues darling, puues!

 

rtertertejikljkilkj
Vad tänkte jag med ögonbrynet? heheheh
(8:an?)


UF

Haaalå,

Sitter och har UF nuu, har ingen lärare dock så det blir inge ave. Efter Jennie har tränat ska hon komma till mig så vi ska planera våran Alanya resa (H) hehe, as  nice. Ska till stan och shoppa efter skolan bara för att bli av med mina present kort :D haha.

Ne nu kom lärarn så ska börja jobba, heheh.

Pues darling, puues!

jsdkjdfi


alanya?

Sitter och kollar resor till Alanya nu. Får hjälp av syrran och Tres ;) Kommer bli niice ;D ska dit med Jennie i Augusti. Bara att spara pengar nura -.-' haha :D Syrran och Tres ska ju jobba där över somaren och dom kan ju Alanya ganska bra så känns bra att dom är där ;) hehe,

Ne nu ska jag fortsätta;)

Pues darling, puues!

gdfgfcvffgdffg


( . Y . )

Blev inge åka bil igår eftersom jag somnade x) haha, vaknade runt 9 känns as skönt.
Just nu trycker jag i mig dom sista chipsen och kollar på något skit program.

Idag måste jag göra klart 3 uppgifter som måste vara inne imorgon för då sätter dom betygen..
Ne, nu blev jag trött igen..  Ska sova lite till.

Pues darling, puues!

hbnkkmklnn
-.-'


mmmmmmmmm

Hallå,

Just nu ligger jag och dricker coola, käkar chips och kollar på tv.

Igår var jag och jennie  hos mette och drack lite vin. Senare körde jag ut syrran ur hennes lägga så vi kunde vara där ett tag, då kom även Sofia och Olivia som jag inte har varit med på fett länge (: Miche kom också förbi och efter ett tag drog vi hem till miche och spelade massa spel m.m.

Sovde hos syrran gjorde jag också och min sovplats blev toagolvet (y)

Är inte på topp idag så ska bara åka bil med syrran och gurra (:


(inlägget skulle upp igår men det blev nå fel)

pues darling, puues!


jklmlkj


mettsan

Hallåå,

Kom precis hem från skolan, hungrig som ett as är jag. Sitter och kollar på Top model. Och jag kan inte logga in på msn eftersom dom tvingar mig installera nå annat skit? vilket jag inte vågar göra, kanske är nå virus? vem vet (H) hähähä,

nemen, Ikväll drar jag och Jennie till mette, funderar på att festa. Vi får se hur de blir.

Uppdaterar senare;)

Pues darling, puues!

ijoijkjoiolk
mettsan


virus

Tjänna,

Drog till stan efter skolan med Jerra, Bea, Mette och Lolloh. Köpte en MP3 och en ny almenacka/kallender eller vad det heter xD haha.
Chillade på UH ett tag, käkade Tacotallrik, gött!

Tomte till busschafför alltså! Då jag och jennie tog bussen hem vara chafförn  påväg att göra till själevad!? Så den fick lov att backa tillbaka en bit. Sen då jag skulle hoppa av så höll hon på missa den hållplatsen och då jag var påväg ut så stängde hon dörren mitt på mig? mongoschafför! (fattar dock inte vad jag själv skrivit där men what evvaah)

Asså... Äre någon som vet va de där jävla kuk ''system tool'' är för jävla virus? Jag får damp.. As svårt att få bort också.. Fast pappsen fixade de nyss. Spänkz <3 
Det är andra gången jag har fått de nu? Och jag har bara varit inne på Facebook, kissies blogg, paow m.m.. 

iijlkjkljl
cpvirus


pluggar

Haaalå,

Mette kom hit för ett tag sedan, vi sitter och kollar på tv och pluggar;). Duktigt jag vet!
Senare ska jag till syrran och käka kyckling och potatis ? Går det ihop ens?

Just ja, har fått jävla bajs virus på datorn igen, så funkar bara att vara inne på Gäst-.-' blir fett less.. Äre kissies sida eller är det facebook?........

aja är fett trött.. ska nog ta en tupplur ;) hähä,

Pues darling, puues!

jhkjhkikjmn



skoooooola

Tjääää,

Sitter och har webdesign nu men har ingen lärare. Vaknade 07,45 av att mette ringde. Fick panik satte upp håret i en äcklig knut och har gammsminket kvar. Sprang till bussen sen ringde jag bea och frågade om bussem hade gått men hon skulle åka med hennes mamma så jag fick också åkaaa. Ser förjävlig ut.. vill bara gräva ner mig i jorden.
Halv 10 ska det vara någon uppvisning eller vad det heter. ''Mot oändligheten.. och så vidare''.

Nu ska jag dryga lite med min älsklings Mette (6) heheeh.

Pues darling, puues!

weqeqweqww
bajs


lagat mat

Tjuu,

Kan ej röra mig, har ätit as mycke mat. Lagade kött och pressad potatis (: Feeett gott manne'.
Har inte gjort så mycket idag förutom skola och var ner till stan en snabbis och letade skor, men hittade inga. Finns bara fula skor nu förtiden..

Har haft as ont i nacken hela dagen, vet ej va de är för feel..

Igår storstädade jag mitt rum och renbäddade sängen och tände massa ljus, blev as mysigt ;)

Ne nu ska jag och syrran ut och gå med Bamse en sväng.

Pues darling, puues!

fsdfojfs
feeeett gott!


Svar till den äckliga lilla anonymen (:

"Jag sminkar mig absolut inte överdrivet. Jag har mascara, kajal och ögonbryns penna som vilken jävel i hela värden har. Vad är det som är så fjortis med det?"

Tror du att man menade mascara, kajal och ögonbryns penna eller? Om man nu kollar på alla dina andra jävla bilder så ser man ju att det är typiskt en fjortis sminkning? Kolla bara på allt det vita du har runt ögonen? hur jävla snyggt är det då? ser ut som man har kladdat och hållt på.. fett FULT! och du förstår väl att jag inte menade mascara & kajal och det, för det fattar du väl själv? DU VET att jag menade bilderna med allt jävla vittklägg..
kolla bara på dina bilder på facebook?
värsta pushupen.. värsta fjortis sminkningen?
och vad spelar det för roll om jag är anonym? jag skriver ju bara vad jag tycker? så lilladu, nu tycker jag bara att du ska hålla igen din fula käft.


Men lillavän lugna pungen förfan, om du kollar på dom bilderna så var jag blond på dom flesta, förutom den som jag skrev närbild på, och när var jag blond senast? hmm.. ungefär i 9an till början av 1an. Sminkar jag mig så nu? eeh, ne. Så varför påpekar du de nu för då? Jag tycker inte om att ta bilder på mig själv så jag har nästan inga nya bilder på mig i bloggen, = att jag inte har några nya bilder på mig på facebook heller. ''Kolla bara på allt det vita du har runt ögonen?'' so what!? jag kanske tyckte/tycker att de var/är snyggt? Annars skulle jag ju inte ha de ditt jävla stolpskott! Jag skiter fullständigt om du tycker att de är ''fett FULT!'' 
''och du förstår väl att jag inte menade mascara & kajal och det, för det fattar du väl själv?'' tyvärr vännen, de gjorde jag inte efter som jag har inte sminkat mig så på hur länge sen som helst.

Okej, om jag har pushup då? vad spelar de dig för roll? jag kanske tycker de är snyggt ;) Säg någon som inte har lite pushup? Okej, du behöver inte säga vem du är. Vill endå inte veta vilket  fulface som skriver saker till mig för att försöka trycka ner mig, vilket inte går så bra :) Du är bara avundsjuk, för annars skulle du inte ens läsa min blogg eller kolla på mina bilder på facebook.
''så lilladu, nu tycker jag bara att du ska hålla igen din fula käft.'' hahah, ojojoj, det är du som kommenterar mina bilder? ska jag ba sitta här som nå fån och inte få kommentera någonting tillbaka? eh, ne.. tror inte de va gullunge. Sluta läs min blogg och sluta kolla på mina bilder om du tycker jag är så ful? Eller ne just ja, du är ju bara avundsjuk! PUSSSSS!



chill

Tjoooo,

Benita och Mette for precis hem, vi åkte bil med eric, lollo var också med, åkte lite överallt, as chill. For hem till han för att han skulle hämta något, var långt ut i boshen. Och när vi satt där i bilen i skogen typ började alla bli värsta nojjig för han hade berättat något om att någon 40åring hade tage nå barn och skit. Vi fick för oss att han var den där ''40åringen'' och att han hade bara lurat ut oss dit i skogen, tog fett lång tid så vi trodde att han tog på sig sina ''mördar kläder'' och blablabla xD haha,  helt cp. Iaf så drog jag mette och bea hem till mig senare och såg på Smala sussie för bea hade inte sett den xD haha, B-film men jävligt rolig ändå.

Just nu kollar jag på Tila Tequila och väntar på att mette ska komma med minimål till mig (: feeett gött!

sdfsdf





mette

tjuu,

Har varit med Mette idag, hon for hem för ett tag sedan. Vi spelade Eye toy tror jag de heter. Fett jobbigt är det ;o måste börja träna, som jag har sagt 300 gr tidigare;) haha. Sen ringde vi Björn och bad han skjussa oss och köpa mat. kebabtallrik ;) hähä. Sen såg vi på film.

Nu ska jag sova, är fett trött..

Pues darling, puues!

kjlkjljopjlk
olla och jag


svar

Haha till dig som säger att jag försöker visa mina bröst. Om du tycker jag försöker visa upp mina bröst med den där bilden är du ju dum i huvet.
''annars hade man aldrig lagt ut en sån bild..'' Varför skulle jag inte kunna lägga ut en sån bild för? Jag har ju lagt ut 500 andra bilder när jag ser keff ut? 
'' Men i verkligheten har du rätt så småa bröst tres ;) '' Tror du inte jag vet hur stora/små bröst jag har eller? jag har faktiskt sett dom med mina egna ögon. Jag har aldrig påstått att jag har stora bröst för det har jag inte heller. och vad fan har sommaren med de här och göra? 

Och SMINKET? ''tagga ner lite på de va'' Jag sminkar mig absolut inte överdrivet. Jag har mascara, kajal och ögonbryns penna som vilken jävel i hela värden har. Vad är det som är så fjortis med det?

Och du måste ju se förjävlig ut eftersom du inte vågar stå för vem du är när du försöker trycka ner andra. Och jag tänker inte ändra på mig bara för att en äcklig liten anonym klankar ner på andra för att få bättre självförtroende ;) PUSS!

Modo

Mormor ringde nyss och frågade om jag ville följa med mormor, morfar, angelica och hanna på hockeyn ikväll (:
Och självklart vill jag dee (: Har inte varit på hockey på fett länge och har inte träffat mormor och morfar på jätte länge :) Ska bli kul!

Ska springa och sminka mig så nu så dom inte ska behöva vänta på mig som vanligt.. hehe,

pues darling, puues!

hghjgjhgjgjhg


försovde mig

Försovde mig idag, sket sig ju direkt.. orkar inte, missar man en dag i skolan missa man allt för att klara provet typ -.-' fett mycke läxor och prov på handels. 
Sitter iaf och pluggar lite nu, hade tänkt att göra alla uppgifter jag ligger efter med idag, eller ja, dom jag hinner iaf. och städa rummet.

hkhjko
jag och syrran, fett fina
(gammal bild haha)


plastikkirurgerna

Sitter och kollar på plastikkirurgerna, hatar blod i vanliga fall men ser de endå. Det var nyss en kille som skulle operera näsan, och fyfan va snuskigt de är. Får spykänslor när jag ser på nå program då dom opererar just näsan.. vet inte varför. Fick lov att gå härifrån ett tag och ta ett glas vatten så de inte skulle komma upp nå otrevligheter (H) hahah,

På tal om operationer, antar att alla har sett då man opererar in silikonbröst. Genom naveln ;o jag får damp.. Dom är inte ens försiktig, står där och hugger fram och tillbaka genom naveln och upp till brösten, typ rör om alla organ och allt xD fyfan.. Kan dom chilla eller, ser ut som att spjutet dom använder komma skära igenom huden och rakt ut ur magen.. nee inte kul..

Ne nu ska jag fortsätta se,

Pues darling, puues!

kokjjlk
snögging


gick från sörliden

Men åh vad damp jag får. Äckeldator, allt for bort........

Iaf så sovde jag ju hos miche på sörliden, ställde väckarn på 6 eftersom jag tänkte vandra till skolan för jag vågade inte åka sörlidenbussen själv xD..  Men väckarn rang inte ;o Jennie väckte mig typ 7.. fick panik. Och inge jobbigt det var att gå då ;o Trodde miche började som vanligt så jag kunde åka med henne men ne.. hon börjar typ 11 den bajskorven.

btw. TAKEN ÄGDEE ;D Den var fett bra. Ni som inte har sett den borde göra det ;)

ne nu ska jag fortsätta med min hemsida eller vad det heter?

Pues darling, puues!

jhgjgjghjhghjg


sover hos michelle

Drar till miche och sover hon henne i natt,

hööööööööööörs

sfsdasdasda


somnade kl 5

Slutade 12.50 idag, skönt (: Käkade på Subway gjorde jag också, fett ovärt nu när jag tänker efter -.-'
Somnade direkt efter jag hade skrivit klart inlägget igår, dvs runt 5-halv 6 haha, och vaknade 5 i morse, as skönt, hade mycke tid på mig. Hann till och med käka frukost som jag aldrig gör annars, tog en halvtimme tidigare buss tillochmed ;)  Tror jag ska börja köra på att lägga mig kl 5 varje dag nu;) haha eller?

Ikväll drar jag till Miche och käkar tacos med hon och Jennie ;) blir niice. Ska försöka tvinga dom att se på en film som jag ej har sett fast dom såg den igår xD Jennie berättade om den och den verkar fett bra. Taken tror jag den hette.

Har märkt att jag skriver fett och as, fett mycke, haha skoja, men jag skriver det hela tiden ;o måste sluta med de.

Ne nu ska jag se på nå bajs program (: haha,

höörs!

Pues darling, puues!

kjlkjl
näääärbild -.-'


UH

Halloo,

Kom precis hem från stan. For till  UH och käkade tacotallrik med Jerrab. Senare kom Robin och hans kompis, en gammal klasskompis sen jag gick i 0-9an. Var fett länge sen jag träffade han (:   Senare kom också sipan och höll oss sällskap.

I skolan idag dissade alla mig för att jag inte kan prata, stackars mig.. Det är fett jobbigt att prata ;o måste ha 40 kg luft till ett ord typ ;o blir as anfådd av att säga en mening typ xD haha.

Är redan trött.. tror jag ska städa rummet lite snabbt innan jag går och lägger mig ;)

Pues darling, puues!


jhjkjhkj

jhkjhkhkjhjkh
Oskar, Robin och Rasmus


halsen dödar mig

Tjännare,

Somnade 5 i natt och vaknade 8 av att pappa tände lampan i TV rummet för jag somnade där.
Tyckte jag var duktig som klev upp då men nu ser jag att en i klassen säger att vi börjar på tisdag :s ?

Halsen blir bara värre och värre. Kan inte prata, ingen hör vad jag säger. Har fått torrhosta också -.-' Inge irriterande.. 

Gun går mig på nerverna. Hon hoppar upp i fönstret som är vid soffan och biter sönder blomman sen her jag bort henne men hon springer dit endå bara för att jag ska bli arg..

Ne, nu ska jag se på tv.

Höörs!

Pues darling, puues!

njnjnjnijij


hihi

Vaknade för en timme sen ungefär. Jennie fyllde år igår så jag och mette drog dit och lagade mat till henne, Kvällsgott med pulla. bästa maten ever!  som present fick hon en karta öl xD haha, vi spelade nån charader grejs, vet ej vad de hette. Senare runt 10 for vi till miche och tisse sen blev det max och sen hem och dö.

ewefefw
Kvällsgott med pulla

gdgfdhffgd
present
erwere

kjljkj

lkjklj

saasas

dsfsdfdss
bea spillde
hjfghf

hgfgjhk

kjlkj


mot stan

Måste snart kila in till stan för att fixa lite små grejer, sen följer mette med mig hem. Då ska vi fixa oss och drar till Jennie och fira henne en skvätt (: I natt kom Jennie hem till mig och var as stolt för hon hade utnyttjat sitt legg på Statoil norra ;D hahah, söt hon är :D

Ne nu måste jag skynda mig måste ringa och väcka upp syrran och mette, dom verkar inte ha någon väckar klocka -.-'

höörs!

Pues darling, puues!

ewrerwr
haha, såg nu att syrran hade gjort ett fint inlägg ;)
I love you 2 bigsis! <3
hihihih (:


Hihi nu är jag lite busig.. Ville bara säga att:


jag älskar dig lillsis!


JENNIE 18

GRATTIS JENNIIIE 18 ÅÅÅR :D

dfghjklhk
I  love you!
(jag ritar fint, i know! ;) )


besök

Har varit på aaaas dåligt humör idag.. tror jag komma få besök/lingonveckan om någon dag eller vad man kallar de nu för tiden -.-'

Vaknade kl 3 idag, vända tillbaka på dygnet går inte bra alltså..

Har varit på coop och handlat mat till i morgon till min äääälskling! (:
Fixat naglarna har jag också gjort. Rensade en kycklig idag för första gången i mitt liv ;o usch vad snuskigt det var! ser revbena på stackarn och allt.. kapat huve.. ne, tycker så synd om dom.

Ska ta en dusch snart, känner mig riktigt äcklig..

OCH JAG HATAR JÄVLA KUK MENSVÄRK I RYGGEN, skjut mig! finns inge värre.

Pues darling, puues!

erwrewrew

fghjklköhkjkö
coolhund


JVM

Tjenis penis,

Sitter här och har as tråkigt, har kollat allt på fb, alla bloggar allt som finns på youtube, vad har man för liv nu? inget. Har bleve ännu sjukare nu, snorar som en jude, mysigt att höra va:)? ont i huvet, halsen dödar mig och nyser hela tiden, yeeey!
Måste pallra mig till stan i morgon också och fixa lite småbajs.

Kollar på JVM eller va de kallas xD haha, fett lång tråkigt..

Fick damp på min mobil för knapparna är knas, om jag skrev  sms kunde allt bara fara bort.. Så hade en 3310a ett tag, och på den rymmdes 15 sms tror jag, och man visste inte om man inte hade skickat smset eller inte så jag kunde skicka typ 3 lika dana sms..

Har letat en samsung laddare feeeett länge, typ ett år om inte mer. Frågat alla jag känner och randoms, sen för någon dag sedan då jag var med jennie och sipan så frågade jag sipan om han hade en och vad säger jennie då?
"men min mamma hade ju en sån mobil" HAR LETAT EN I ETT ÅR OCH MIN BÄSTA VÄN HADE HAFT EN SÅN LADDARE HELA TIDEN. haha :D Blev fett glad, for och hämtade den idag, startade den, blev fett glad att den fortfarande funkar, men va händer då? Knapparna funkar typ inte måste trycka stenhårt och as många gånger för att något ska  hända.. Va besviken jag blev..

ne nu började JVM så ska se det nu (:

Pues darling, puues!

uioiuou


Hos mette

Sitter hemma hos metteee (: Hon var fett hungrig och ville att jag skulle ut och käka med henne, men eftersom jag har ätit ute flera dagar i rad nu så kände jag inte för det. Men då betalade hon mat åt mig (: Yette snel flicka (: <3
Vi har spelat buzz, fett länge sen och jävlar vad arg man kan bli på ''programledaren'' när han dissar en hela tiden.. snor unge.
Just nu väntar vi på att Jennie och Bea ska pallra sig hit. Fett sega, dom har sovit bort hela dagen..
Mettes katt tussan sket mig i ansiktet.. ne jag skoja men hon måste ha fese mig i fejjan för de luktade inte gött kan jag lova, skällde lite på henne men då kollade hon på mig med kattögon sötnos (: Fick dåligt samvete.
Ne, nu ska jag leta nån snygg nakenbild på mette som jag kan lägga in (6) hehehe,
Pues darling, puues!

fdsdfsdf
fett emo..
(sexig kant på handleden)

Svar

vad använder du dig av för foundation? :)
Eftersom jag har typ aldrig finnar eller något så använder ingen foundation eller puder eller något sånt (:


Ligger och har feeeett tråkigt, kan ej sova.. Drygar med babben på msn xD haha, Ska upp halv 8 i morgon eftersom då drar mamma till jobbet och jag måste passa Bamsebubben. Ska försöka hålla mig vaken då också så jag vänder tillbaka dygnet. Men de komma nog inte gå så bra eftersom jag ska till mette och käka i morgon.. Sket sig ju direkt.

Och på tal om köttfärs, efter man har haft gelenaglar några gånger får man fett fula naglar ;o typ vita sprickor, eftersom jag skär bort gelen som är kvar, då ripar jag ju nageln.. komma ju ta år innan de går bort.. Måste köpa sånt där medel som tar bort de. Ingenaning om vad det heter eller hur de ser ut eller något.. Någon som vet?

Åh, såg nu att Det okända var på tven :) ska se de nu.

Höörs!

Pues darling, puues!

jhllölöklkö
maja, macke och jag på ulvön


hohohoho

Kul att jag är sjuk, kall svettades som en jude i natt. Och det brukar vara snorkallt i mitt rum eftersom jag har rummet i källaren och om man öppnar dörren så kan man inte ens vara inne i mitt rum, blir som värsta frysen här då. Haha skoja, men typ. för någon timme sen höll jag  på dö av värme, gick och öppnade dörren men de va ändå fett varmt. kändes som att jag skulle svimma? Tecken på feber? jag vet inte. Aja, har fett ont i halsen också, kändes som att maten rev sönder halsen på mig då jag åt. Inte kul.

Iaf så har jag ba legat och sjukat mig i sängen idag och hoppats på att bli frisk till fredag för då fyller min älsklings jennie 18 åååår! kommer bli riktigt kul hoppas vi;) Handlat med mamma har jag också gjort. Ligger och kollar på  Losing it with Jillian nu, väntar på att Jersey shore (det äger) ska börja och käkar marabou och trocadero.

Tänkte prova lägga in lite fler bilder från nyår. Internet stängs av så fort någon ringer. As irriterande..
Får ej lägga in vilka bilder som helst för jennie och hon är inte inne på msn eller nåt så jag tar bara bort henne från bilderna så får hon lägga in vilka hon vill sen på hennes blogg :)

ghjk
haha

ghjklkjljklkjkl
jag och tisse

fgtyuighj

Älsklingsmichee<3

ertyuio
innan vi kom till tisse och miche

sdadsdad

påväg hem, haha snygg va;)?

haha, såg nu att vi har bara massa jävla bilder från då vi satt i soffan xD kul va? vi har  massa video också från 12 slaget m.m. också men dom vet jag inte hur man lägger uuupp :)
Nu finns de inte så mycke mer bilder att lägga upp eftersom då ser vi fett sleeeten ut (H) likabra.


nyår

Haha Jennie skickar massa bilder från nyår nu och guud vad ful man kan vara.. helt sjukt. Vet ej om jag kan lägga in så mycke bilder x'D haha men några iaf..

Min nyår började med att Jennie kom till mej runt 4, vi lagade mat, fläskytterfile eller vad det hette, kroketter och tacodipp. Fett gött;) drack lite cider och chillade, senare runt kanske.. 8-9 drog vi till sörliden till Miche och Tisse.
Kände inte så mycke folk där men vi satt och spelade ölspelet och någon typ av sanning eller konsekvens.
Senare på kvällen försvann jennie xD hahah, tänkte inte så mycke på det, trodde hon gick ut och rökte eller snackade i telefon eller nåt. Sen efter ett bra tag märkte jag att hon hade låst in sig på toan. Hahah, försökte få kontakt med henne utifrån men gick inge bra. Vi försökte låsa upp dörren från utsidan men de gick inte. Sen kom tisse till mig och sa. Tres du måste se de här.. vi gick ut och han lyfte upp mig så jag såg igenom toa fönstret.. Vem hittade jag där? Jo, jerrab ligga däckad på golvet xD haha. Vi kunde iaf komma in och sen behöv vi inte gå in på detaljer;) haha..

Har missat 12 slaget dom senaste 2 åren, men inte i år;) alla stog ute på balkongen och kollade på raketer och skrek och hade sig xD treevligt.

Nee, internet laggar sönder så skriver mer senare och lägger in fler bilder..

Pues darling, puues!

hjjghjg

nbmnmn


RSS 2.0